Youngman Youngman Youngman Youngman Youngman Youngman Youngman Youngman Youngman Youngman
Youngman Youngman Youngman
English French Spanish Greek Portuguese Italian Arabic
English French Spanish Greek Portuguese Italian ArabicA Govt. εγκεκριμένο star σπίτι εξαγωγή
Youngman Youngman Youngman
Youngman
Youngman
Youngman
Youngman
Youngman


Youngman
Inicio » Μια Επισκόπηση

Μια Επισκόπηση

IndiaMART TrustSeal
Τα Εριουργεία Youngman είναι ένας Εξαγωγικός Οίκος (One Star Export House) εγκεκριμένος από το Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας (Κυβέρνηση της Ινδίας) που ιδρύθηκε το 1952. Παράγουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων Επίπλωσης Σπιτιού, Βελούδινες Κουβέρτες (μινκ) και Υφάσματα. Η εταιρεία μας είναι γνωστή για προϊόντα υψηλής ποιότητας που απεικονίζουν μοντέρνα σχέδια.

Η κατασκευαστική μας μονάδα βρίσκεται στην Λουντιάνα, ένα μεγάλο υφαντουργικό κόμβο στη Βόρεια Ινδία. Η στρατηγική θέση μας παρέχει πρόσβαση σε αρίστης ποιότητας υφάσματα και μαλλιά. Επιπρόσθετα, η ενιαία κατασκευαστική μας μονάδα μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας. Έχουμε επίσης ένα ευρύ δίκτυο διανομέων και αντιπροσώπων σε όλη την υδρόγειο. Σχεδόν το 20% των παραγόμενων προϊόντων εφοδιάζουν αναπτυσσόμενες αγορές χωρών στην Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Μέση Ανατολή, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι επικεφαλείς της Youngman, Κος Ραμές Τζαγκότα (Ο Πρόεδρος & ΔΣ), Κος Νιτές (Διευθυντής Οικονομικών & Μάρκετινγκ) και Κος Ντισάντ Τζαγκότα (Διευθυντής Παραγωγής & Οικονομικών) σκέφτονται πέρα από επιχειρήσεις. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει δυναμικά πολλές πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η πρωτοβουλία στοχεύει στο να βελτιώσει τη βιωσιμότητα της κοινότητας και να προστατέψει το περιβάλλον στο οποίο δουλεύουμε. Ως υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες, απαγορεύουμε επίσης την Παιδική Εργασία.

Αποστολή

"Το μότο μας είναι να δουλεύουμε για την ευχαρίστηση των πελατών με έφεση στην ποιότητα και τη δημιουργικότητα.".

Αξίες

"Στην αναζήτησή μας για ανάπτυξη, δεν παραβλέπουμε ποτέ την αφοσίωση μας και τις ευθύνες απέναντι στους συμμέτοχους, το περιβάλλον και την κοινωνία γενικότερα.".

Φιλοσοφία

Η Youngman μένει σταθερή στην φιλοσοφία της “ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΩ, ΒΕΛΤΙΩΝΩ & ΑΡΙΣΤΕΥΩ”.

Διασφάλιση Ποιότητας

YoungmanΗ ποιότητα είναι η προτεραιότητα της Youngman. Εφαρμόζουμε αυστηρά τα Πρωτόκολλα Ποιότητας από την αρχή της προμήθειας των πρώτων υλών έως την τελική αποστολή των προϊόντων. Τα αρχικά υφάσματα επιθεωρούνται με την χρήση του Ελέγχου Ποιότητας Υφασμάτων (4 Point System) από ειδικούς επαγγελματίες. Έχουμε ένα εσωτερικό εργαστήριο για την εξέταση των υφασμάτων για διάφορες παραμέτρους όπως η συρρίκνωση, η υγρή και στεγνή τριβή, η αντοχή χρωματισμού στο πλύσιμο, το ταίριασμα απόχρωσης, το επίπεδο ph, η τιμή, το βάρος του υφάσματος, η σταθερότητα, δοκιμές βύθισης κτλ. Πραγματοποιούνται συχνά ειδικοί έλεγχοι από εξωτερικές υπηρεσίες όπως η MTL, η SGS, η ITS, η Επιτροπή Κλωστοϋφαντουργικών κτλ. για να επιβλέψουν την παραγωγή και την πρόοδο. Μία ανεξάρτητη ελεγκτική ομάδα ελέγχει πριν την Παραγωγή, τα σε εξέλιξη μισοτελειωμένα αγαθά, τα σε εξέλιξη ολοκληρωμένα αγαθά, την αποδεκτή στάθμη ποιότητας (AQL 1.5) για τα άρθρα που αφορούν τα παιδιά και την αποδεκτή στάθμη ποιότητας (AQL 2.5) για τα άρθρα που αφορούν τους ανήλικες.

Υποδομή

YoungmanΈχουμε μια σωστά εγκαταστημένη υποδομή που καλύπτει τεράστιες εκτάσεις 15 εκταρίων στην επικράτεια της Λουντιάνα (Πουντζάμπ). Το ενιαίο εργοστάσιο είναι εκσυγχρονισμένο με ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις για πλέξιμο, βαφή, επεξεργασία και τύπωμα. Οι περισσότερες από τις μηχανές και την τεχνολογία που χρησιμοποιούνται έχουν εισαχθεί από την Γερμανία και την Κορέα. Άλλα στοιχεία που βοηθούν τις εγκαταστάσεις παραγωγής περιλαμβάνουν εσωτερικό στούντιο σχεδιασμού και συστήματα EDP και MIS.

Έχουμε επίσης μια ευρύχωρη αποθήκη με μεγάλο απόθεμα υφασμάτων διαφορετικής υφής, φινιρίσματος, εμφάνισης και φάρδους που κυμαίνεται μεταξύ 1,5 με 2,5 μέτρων. Αυτό το απόθεμα από υφάσματα μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις χονδρικής των πελατών μέσα σε ελάχιστη χρονική διάρκεια.

Συμμετοχές & Πιστοποιήσεις

Χάρη στη συνεισφορά μας στις Ινδικές βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας και επίπλωσης, έχουμε πιστοποιηθεί ως Εξαγωγικός Οίκος (One Star Export House) από το Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας (Κυβέρνηση της Ινδίας). Η εταιρεία μας είναι επίσης ενεργό μέλος του Συμβουλίου Εξαγωγής Προώθησης Συνθετικών και Ρεγιόν Υφασμάτων.

Εκθέσεις & Εκδηλώσεις

Έχουμε συμμετάσχει στις πιο διάσημες εκθέσεις και εκδηλώσεις παγκοσμίως όπως:

Το πλαίσιο της Youngman


Παρεχόμενα Προϊόντα

Youngman Youngman

Βελούδινες Κουβέρτες (μινκ) : Η αποκλειστική συλλογή μας από απαλές και ελαφριές βελούδινες κουβέρτες φτιάχνεται από 85% ακρυλικό και 15% πολυεστέρα για έξτρα στρώμα ζεστασιάς. Τα πέλη της κουβέρτας είναι από 100% ακρυλικό ή 100% πολυεστέρα. Αυτές οι κουβέρτες είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη συμπεριλαμβανομένων 200 x 240cm, 220 x 240cm, 150 x 220cm, 160 x 220cm. Η εντυπωσιακή συλλογή βελούδινων κουβερτών περιλαμβάνει Μονόχρωμες και με Σχέδια Βελούδινες Κουβέρτες, Ανάγλυφες Κουβέρτες, Κουβέρτες Φλις και ακόμα περισσότερες.

Επίπλωση Σπιτιού : Διαθέσιμη σε ένα φάσμα καινοτόμων σχεδίων, η μοναδική συλλογή μας για επίπλωση σπιτιού είναι φτιαγμένη από 85% ακρυλικό και 15% πολυεστέρα. Η επιλογή πέλους περιλαμβάνει 100% ακρυλικό ή 100% πολυεστέρα. Εύκολα στο πλύσιμο και την φροντίδα, τα προϊόντα μας για επίπλωση σπιτιού μπορούν να διατεθούν στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η αποκλειστική ποικιλία της επίπλωσης σπιτιού περιλαμβάνει, Χαλιά, Σετ των 4 κομματιών, Παπλώματα & Σετ Παπλωμάτων, Μαξιλάρια & Ριχτάρια.

Υφάσματα : Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υφασμάτων για την κατασκευή μαξιλαριών, τζάκετ, παιχνιδιών, παπουτσιών, κουβερτών, ριχταριών κτλ. Τα υφάσματα αυτά είναι εύκολα στο πλύσιμο και δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Η γκάμα μας από υφάσματα είναι διαθέσιμη σε διαφορετικά μήκη πέλους, GSM και μεγέθη. Οι πελάτες έχουν επιλογή από πλήθος χρωμάτων. Ποικιλία υφασμάτων είναι διαθέσιμη συμπεριλαμβανομένων Υφασμάτων Βελουτέ, Υφασμάτων Φλις, Υφασμάτων Υψηλού Πέλους, Γούνινων Υφασμάτων και ακόμα περισσότερων.
Youngman Youngman Youngman Youngman Youngman Youngman Youngman Youngman Youngman Youngman
Web Analytics

Looking for Product Name ?